Eerder ontving je als partner de nieuwsbrief van het Armoedepact Westerkwartier met daarin ook de aankondiging voor de verbindingssessie op donderdag 23 januari a.s. van 16.00 uur tot 19.00 uur. We zijn dan te gast bij RSG de Borgen locatie: Woldborg te Grootegast (Kersenlaan 16). Ben je partner, dan sta je op de lijst van genodigden, maar laat ons i.v.m. catering nog wel even weten of je wel of niet aanwezig bent. Dat kan bij Mathilde: mathilde.houkes@westerkwartier.nl. Je kan je tot maandag 20 januari aanmelden.

Onderwerpen

Er staan verschillende onderwerpen op de agenda:

  • Vervoer
  • Het project ieder kind telt mee
  • Laaggeletterdheid.

Let op!

Voor het onderwerp laaggeletterdheid vragen we je om de 23e een folder, aanmeldformulier en brief mee te nemen van je organisatie. Na de maaltijd gaan we namelijk uit elkaar in groepjes om deze communicatiemiddelen in het licht van de presentatie over laaggeletterdheid opnieuw te bekijken.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van deze uitnodiging, laat het ons weten.

Tot de 23e!

Met vriendelijke groet,

Tjeert Poelman en Mathilde Houkes

Gemeente Westerkwartier